Top 20 June Current Affairs

Hello Dear Students, you can go through these Important 20 June Current Affairs 2020, and help yourself one step more closer to the success.

You can download the daily Current Affairs PDF by clicking the Button given at the end of the post.

1. When is Autistic Pride Day celebrated?

Answer: 18th June

2. Recently, facebook acquired which swedish technology company?

Answer: Mapillary

3. Which IIT will produce 25000 masks per day?

Answer: IIT Kanpur

Read Also: Current Affairs 22 March to 31 March 2020

4. Which Indian State or UT will set up COVID Care Home facility?

Answer: Odisha

5. Which day is observed as the Day for the Elimination of Sexual Violence in Conflict?

Answer: June 19

6. which country will host the 4th Asian Youth Para Games?

Answer: Bahrain

7. K. R. Sachhidanandan, popularly called as Sachy, recently passed away belonged to which field?

Answer: Film Direction

8. Which bank launched the “SARAL” scheme for affordable Home Loan?

Answer: ICICI Bank

Please Comment Below