21 June Current Affairs 2020

0
79

Important 21 June Current Affairs

Hello Dear Students, you can go through these Important 21 June Current Affairs 2020, and help yourself one step more closer to the success.

You can download the daily Current Affairs PDF by clicking the Button given at the end of the post.

1. When is World Refugee Day Celebrated?

Answer: 20th June

2. Who will be the new chairman of NIPFP?

Answer: Urijit Patel

3. Who is the author of the book “Kalara and the Sun”?

Answer: Kazuo Ishiguro

Read Also: 20th June Current Affairs 

4. Which Indian State recently celebrated Mask Day on 18th June?

Answer: Karnataka

5. Which State’s governor won the 1st prize in Postal department competition?

Answer: Maharashtra

6. Which day is observed as the Sustainable Gastronomy Day?

Answer: 18th June

7. What number of Indian companies were included in the 2020 WEF list of tech pioneers?

Answer: Two (2)

8. Recently, which festival was cancelled by the Kerala Government due to COVID-19?

Answer: Sabrimala Mandir Festival

9. Which state has become the most employable under MNREGA?

Answer: Uttar Pradesh

10. The Indian Institute of Technology that has developed an AI based system to track social distancing?

Answer: IIT Kharagpur