Firstly, comment the answer of the below question, before you go through the 11 July Current Affairs 2020.

Revision Question: Recently, which country announced its withdrawal from WHO?

11 July Current Affairs 2020 PDF link is at the bottom.

Important 11 July Current Affairs 2020

1. What is the rank of India in the recently released Cancer Preparation Index 2020?

Answer: 8th

2. Who became the new President of Hockey India?

Answer: Gyanendro Ningombam

3. When is World Population Day observed?

Answer: 11th July

4. Recently, which e-commerce platform tied up with Karnataka government to promote arts and crafts?

Answer: Flipkart

Note: Click Flipkart to see offers on Flipkart

5. Who is the author of the book His Holiness the Fourteenth Dalai Lama: An Illustrated Biography?

Answer: Tenzin Geyche Tethong

6. Charlie Daniels, who recently passed away was a famous-

Answer: Musician

Read More: 10th July Current Affairs 2020

7. Dr Suresh Amonkar passed away recently due to COVID-19 was a former Health Minister of which state?

Answer: Goa

8. Raneem El Welily, a top ranking squash player belonged to which country?

Answer: Egypt

9. Recently, which butterfly was named India’s largest butterfly?

Answer: Golden Birdwing Butterfly

10. Recently, which state’s IRAI buliding is named after Late Dr. Shyama Prasad Mukherjee (Bharatiya Jan Sangh founder)?

Answer: Jharkhand

Please Comment Below