Before you go through these top ten Important 13 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who became the new President of Hockey India?

Important 13 July Current Affairs 2020

1. Who is appointed as the chief Electoral Officer of Delhi?

Answer: G. Narendra Kumar

2. When is Malala Day observed?

Answer: 12th July

3. Who became the new Prime Minister of Singapore?

Answer: Lee Hsien Loong

4. Recently, which PSU won the ITC Sustainability Award 2019?

Answer: NTPC Ltd.

5. Recently, in which country India became the 2nd largest FDI?

Answer: United Kingdom

6. Who won thr won Styrian Grand Prix 2020?

Answer: Lewis Hamilton

7. Recently, which cricket tournament was postponed due to COVID-19 and is scheduled to take place in June 2021?

Read More: 10th July Current Affairs 2020

Answer: Asia Cup (The decision was taken by Asian Cricket Council)

8. Jack Charlton was a famous England sportsperson. He played which Sports?

Answer: Football

9. Which state government launched “Pure for Sure” campaign?

Answer: Rajasthan

10. Who won the Dada Saheb Phalke Award 2020?

Answer: Kezang D Thongdok

Please Comment Below