Before you go through these top ten Important 10 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who won the Austrian Grand Prix 2020?

Important 10 July Current Affairs 2020

1. Recently, which country announced its withdrawal from WHO?

Answer: United States of America

2. Recently, which bank tied up with Bajaj Allianz Life Insurance to provide life insurance to its customers?

Answer: Karur Vysya Bank

3. What was the name of the PM of Ivory Coast, who recently passed away?

Answer: Amadou Gon Coulibaly

4. Recently, the Pune based MyLab Discovery Solutions launched a fully automated diagnostic machine that can test multiple samples concurrently. Name the machine?

Answer: Compact XL

5. Recently, how many apps were banned by the Indian army that inudes facebook, instagram?

Answer: 89

6. Recently, famous bollywood comedian Jagdeep passed away. what was his real name?

Also Read: 9 July Current Affairs 2020

Answer: Syed Ishtiaq Ahmed Jaffrey

7. Which country’s 1st earth observation satellite, “Amazonia-1” will be launched by ISRO?

Answer: Brazil

8. Which Indian State/UT will use Space Technology and AI for monitoring govt. lands?

Answer: Odisha

9. Google Plus is relaunched by what name?

Answer: Google Currents

10. What is the full form of ASEEM, an Artificial Intelligence (AI)-based digital platform launched by the MSDE? 

Answer: Aatamanirbhar Skilled Employee Employer Mapping

Note:

MSDE-Ministry of Skill Development and Entrepreneurship
Union Minister for Skill Development and Entrepreneurship: Mahendra Nath Pandey.

Please Comment Below