Before you go through these top ten Important 14 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who became the new Prime Minister of Singapore?

Important 14 July Current Affairs 2020

1. Recently, which country was dropped from the Chabhar Railway Project by Iran?

Answer: India

2. How much money will Google invest in India?

Answer: $10 billion

3. Who is the author of the recently released book “A song of India”?

Answer: Ruskin Bond

4. Which State CM was honored with the Paul Harris Fellow recognition by Rotary Foundation of Rotary International, Chicago?

Answer: Tamil Nadu

5. Who became the president of Poland?

Answer: Andrzej Duda

6. Which state was honoured with “Elites Excellence Awards 2020?

Answer: Chhattisgarh

7. In which state India’s 1st e-Lok Adalat was organized?

Answer: Chhattisgarh

8. Which state is abouy to run the Roko-Toko campaign for wearing masks?

Answer: Madhya Pradesh

9. Recently, who won the 1st test between West Indies and England?

Answer: West Indies won by 4 wickets

10. What is the name of 1st Black female tactical aircraft pilot in the US navy?

Answer: Lt. j.g. Madeline Swegle

Please Comment Below