Before you go through these top ten Important 15 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: In which state India’s 1st e-Lok Adalat was organized?

Note: 15 July Current Affairs 2020 PDF Link is at the bottom of the post.

Important 15 July Current Affairs 2020

1. Recently who became the interim CEO of BCCI?

Answer: Hemang Amin

2. When is the World Youth Skills Day celebrated?

Answer: 15th July

3. Who is the author of the book titled “If it bleeds”?

Answer: Stephen King

Checkout Some Best Selling Stephen King Books

Amazon

Flipkart

Read Also: 14th July Current Affairs 2020

4. Recently whonwas awarded with “Infra Business Leader of the Year 2020”?

Answer: Ved Prakash Dudeja

5. Which country recently launched the “APSTAR-6D” telecommunication satellite?

Answer: China

6. Which place production Unit of Indian Railways developed the “Post COVID Coach”?

Answer: Kapurthala

7. Recently, in which sanctuary India’s only golden tiger was spotted?

Amswer: Kaziranga National Park, Assam

8. Recently, which IIT developed UV sanitizing device?

Answer:  IIT Kanpur

9. Recently, who is appointed as the Ambassador to Turkmenistan?

Answer: Dr. Vidhu P. Nair

10. Recently in July, which country banned the private Indians news channels?

Answer: Nepal

Please Comment Below