Before you go through these top ten Important 16 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who is the author of the book titled ” If it bleeds”?

Important 16 July Current Affairs 2020

Note: The pdf is at the bottom of the post.

1. In which Indian State/UT, Indian Railway is building 1st Cable Bridge of the country?

Answer: Jammu and Kashmir

2. Recently, who is elected as the Vice-president of ADB?

Read Also: 15 July Current Affairs

Answer: Ashok Lvasa

3. Who is selected for the 2020 Von Karman Award?

Answer: ISRO  Chief K. Sivan

4. Who recently released the guidelines, “Pragyata” for Digital Education?

Answer: HRD Minister Ramesh Pokhriyal

5. Who has been chosen as the brand ambassador of SportsAdda?

Answer: Brett Lee

6. Recently, which country’s Prime Minister gave his resignation?

Answer: PM of Tunisia, Elyes Fakhfakh

7. How much stake will Google buy in Jio Platforms?

Answer: 7.73%

8. “Corosure”, the world’s most affordable kit, as claimed, is developed by which educational institution of India?

Answer: IIT Delhi

9. Which Indian airport became the first to have contactless car parking?

Answer: Hyderabad Airport (GMR Hyderabad International Airport)

10. Brahm Vasudev, who recently passed away was the chairman of which company?

Answer: Hawkins Cookers

Please Comment Below