Top 10 Current Affairs 15 March 2020

The PDF Download Link is at the Bottom

Watch the video for more information (Hindi)

1. Which state government has launched the campaign “Namaste over Handshake”?

A. Delhi

B. Karnataka

C. Tamil Nadu

D. Uttar Pradesh

2. Which state will get USD 80 million loans from World Bank?

A. New Delhi

B. Maharashtra

C. Himachal Pradesh

D. Punjab

3. Which country has been fined USD 10 million by World Athletics Council?

A. Iran

B. Pakistan

C. Russia

D. China

4. When is the Pi day observed?

A. 15 March

B. 10 March

C. 12 March

D. 14 March

Read Also: Australian Open 2020 Winners List

5. Who has been appointed as the new CEO and MD of Yes Bank?

A. Prashant Kumar

B. Sunil Mehta

C. Atul Bhede

D. None of these

6. Which bank will invest 300 crores in Yes Bank?

A. HDFC Bank

B. SBI

C. Bandhan Bank

D. None of these

7. Which station will be renamed to Nana Shankarseth Terminus?

A. Lucknow Station

B. Mumbai Central

C. Old Delhi Central

D. None of these

8. Who won the Ranji Trophy 2020?

A. Bengal

B. Mumbai

C. Saurashtra

D. Karnataka

9. Where is the International Advanced Research Centre for Powder Metallurgy and New Materials situated?

A. New Delhi

B. Mumbai

C. Kolkata

D. Hyderabad

10. Which state has been sanctioned Rs 365 crore by the Centre for a new Integrated Check Post?

A. Vivek Johri

B. Rajni Kant Misra

C. A. K. Goyal

D. Surjeet Singh Deswal

Read Also: Wimbledon Championship 2019

Click for Answer
  1. B
  2. C
  3. C
  4. D
  5. A
  6. C
  7. B
  8. C
  9. D
  10. C

Please Comment Below