Before you go through these top ten Important 9 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who won the Austrian Grand Prix 2020?

Important 9 July Current Affairs 2020

1. Recently, which country’s coastguard has signed an MoU with India?

Answer: Indonesia

2. Which two countries in the Southeast Asia became the first to eliminate Measles and Rubella?

Answer: Maldives and Sri Lanka

Also Read: 8 July 2020 Current Affairs

3. Recently, which country passed the Expatriate Quota Bill, that will affect7-8 lakhs Indians?

Answer: Kuwait

4. Who is appointed as the CEO of UK India Business Council?

Answer: Jayant Krishna

5. Who represented India in the recently held fourth edition of the virtual Ministerial on Climate Action?

Answer: Union Environment Minister, Shri Prakash Javadekar

6. India signed 5 MoUs with which for the development of educational infrastructure in that country?

Answer: Afghanistan

7. CBSE has decided to cut the syllabus of class 9th to 12th by what percent?

Answer: By 30%

8. Which state/ut has decided to give free ration to PDS card holders till November 2020?

Answer: Delhi

9. Recently, Earl Cameron passed away. He was a famous_____?

Answer: Actor

10. Recently, OLA partnered with which digital payment platform for seamless payment experience?

Answer: PhonePe

Please Comment Below