21 July Current Affairs 2020 Pdf

0
48

Before you go through these top ten Important 21 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Which football club won the LaLiga 2019-20?

Important 21 July Current Affairs 2020

1. Who became the new CEO and MD of SBI Cards and payment services?

Answer: Ashwani Kumar Tewari

2. Which state government recently launched the ”Navin Rojgar Chhatri Yojana?

Answer: Uttar Pradesh

3. Who won the Hungarian Grand Prix 2020?

Answer: Lewis Hamilton

4. Which middle East country recently launched its first Mars Mission Hope Probe into the space?

Answer: UAE

5. When will be the 45th India Ideas Summit 2020 hosted?

Answer: 22nd July.

It will be hosted by the India Business Council.

6. Who has been appointed as the new personal secretary to the president of India?

Answer: P. Praveen Siddharth

7. Where was the first Electric Vehicle Plaza inaugurated in the country?

Answer: Delhi

8. When did the Consumer Protection Act, 2019 come to force?

Answer: 20th July 2020

9. Recently Food Processing Minister  Harsimrat Kaur Badal, inaugurated Zoram Mega Food Park in which state?

Answer: Mizoram

10. Which state launched the Godhan Nyay Yojna?

Answer: Chhattisgrah

Hope you like these one liner top 10 Important 21 July Current Affairs 2020.

If you have got any problem or any suggestion, we would appreciate it. Please feel free to write us your query.

Please Comment Below