Important 22 June Current Affairs

Before You go through these top 22 June Current Affairs, Comment your Answer of this Question.

Question: Who is appointed as the president of BMW group India?

1. When is World Music Day celebrated?

Answer: 21st June

2. When is International Day of the Celebration of the Solstice is observed globally?

Answer: 21st June

3. Who is the Indian-American scientist appointed as the Director of the National Science Foundation(NSF)?

Answer: Dr Sethuraman Panchanathan

4. Recently, Rajinder Goel passed away, he was associated with which field?

Answer: Cricket

5. Which pharmaceutical company has launched COVID-19 drug under the brand name FabiFlu?

Answer: Glenmark

Read More: 21st July Current Affairs

6. When is International Yoga Day is celebrated?

Answer: 21st June

7. When is National Reading Day observed?

Answer: 19 June

8. Name the Indian who was recently included in the top 10 richest persons of the world?

Answer: Mukesh Ambani (9th Position)

9. Which country recently launched Coronavirus App to break the chain of infection?

Answer: Germany

10. Who is the author of the book ‘A Burning’?

Answer: Megha Majumdar

Please Comment Below