23 June Current Affairs 2020

0
73

 Important 23 June Current Affairs

Before You go through these top 23 June Current Affairs, Comment the Answer of this Question.

Question: Who is the author of the book ‘A Burning’?

Download the PDF of 23 June Current Affairs from the link at the bottom of the article.

1. What is the theme of 2020 International Yoga Day?

Answer: Yoga for Health-Yoga at Home

2. Recently, which state gave the approval to Amazon and BigBasket to deliver liquor?

Answer: West Bengal

Read Also: 22 June Current Affairs 2020

3. When is World Hydrography Day observed globally?

Answer:  21st June

4. What is the theme of 2020 World Hydrography Day?

Answer: Hydrography enabling autonomous technologies

5. Recently, World Bank approved $1.05 billion to which country for generating quality jobs and boosting economy?

Answer: Bangladesh

6. Who will be the new Ambassador of India to Republic of Zimbabwe?

Answer: Vijay Khanduja

7. When is the International Widows’ Day observed?

Answer: 23rd June

Read AlsoFree Science Quiz

8. Who is the newly appointed CEO of Professional Risk Managers’ International Association (PRMIA) of its India office?

Answer: Dr. Nirakar Pradhan

9. Who is chosen by the Ministry of Ayush to promote practice of Yoga?

Answer: Anushka Sharma

10. Which commission will launch a carbon free transport service in India in association with ITF?

Answer: NITI Ayog