26 June Current Affairs 2020

0
57

Important 26 June Current Affairs

So, before you go through these top ten 26 June Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: What is the name of the mobile application of the Indian Red Cross Society (ICRS), recently launched by Union Minister of Health & Family Welfare, Harsh Vardhan?

1. Which two bollywood personalities have been chose the brand ambassador of the 45th Toronto International Film Festival 2020?

Answer: Priyanka Chopra and Anurag Kashyap

2. Name the first female president of Marylebone Cricket Club (MCC)?

Answer: England’s former skipper, Clare Connor

3. Recently, which country’s Karate Union has been abolished?

Answer: India

4. Recently, in which city Atmanirbhar Petrol Pump has been started?

Answer: Pune

Read More: 25 June Current Affairs 2020

5. Recently, who has been appointed the judge of Kerala High Court?

Answer: Justice Anant Manohar Badar

6. When is International Day in Support of Victims of Torture observed?

Answer: 26th June

7. Recently, which company announced its partnership with IIT Guwahati’s E&ICT Academy?

Answer: Intellipaat

8. In June 2020, who sworn in as the 5th Lokayukta of Gujarat?

Answer: Retd. Gujarat HC Justice Rajesh Shukla

9. Which state has decided to launch Mukhyamantri Matru Pushti Uphaar?

Answer: Tripura

10. Who predicted that the Indian economy will contract by 4.55% in the FY2021?

Answer: IMF