Important 27 June Current Affairs

So, before you go through these top ten 27 June Current Affairs. Comment the Answer of the Question given below.

Question: Recently, who has been appointed the judge of Kerala High Court?

1. Which football club won the title of English Premier League 2019-20?

Answer: Liverpool

2. Which country opened the first Yoga University outside India?

Answer: USA (Los Angeles)

3. Which Indian Airport became the 1st to install Aviation Weather Monitoring System (AWSM) at both ends of the runway?

Answer: Bengaluru International Airport Ltd.

4. Who is the author of the book #Metoo?

Answer: Karan Puri

Also Read: 26 June Current Affairs 2020

5. Recently, which metro station was renamed to “Rainbow” to honor the transgender community?

Answer: Noida’s Sector 50

6. Recently Swiss Bank released Annual Banking Statistics, 2019. What is the current rank of India in accounting money in Swiss Bank?

Answer: 77th (Slipped 3 positions)

7. Which bank recently launched the “Yuva Pay” mobile app?

Answer: YES Bank in partnership with UDMA Technologies.

8. Which two countries will host the FIFA Women’s World Cup 2023?

Answer: Australia and New Zealand

Read More: 25 June Current Affairs 2020

9. In June 2020,who is appointed as the new Chief Secretary of Maharashtra?

Answer: Sanjay Kumar

10. Which Indian state has partnered with JioTV for school children?

Answer: Haryana

Please Comment Below