Important 25 June Current Affairs

So, before you go through these top ten 25 June Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: Who is appointed the new coach of Uttarakhand Cricket team?

You can download the PDF from the Link givem at the bottom.

1. In June 2020, which Bank launched KBL Micro Mitra facility for micro enterprises?

Answer: Karnataka Bank

2. Recently, who launched a eBloodServices Mobile Application?

Answer: Union minister of Health & Family Welfare, Dr. Harshvardhan

3. Which country recently gave a contract of 500 MW solar park project to NTPC?

Answer: Republic of Mali

4. Which state won the e-Panchayat Purushkar 2020?

Read More: 24 June Current Affairs 2020

Answer: Himachal Pradesh

5. Recently, In June 2020, what amount was approved by the cabinet for the Amimal Husbandry Infrastructure Development Fund?

Answer: Rs. 15000 crore

6. Recently in June 2020 which two bridges were inaugurated by union minister Jitendra Singh in Jammu and Kashmir?

Answer: Devika at Udhampur and Puneja at Doda district.

7. Which bank recently launched a “Video KYC”?

Answer: ICICI

Read More: 23 June Current Affairs 2020

8. Recently IIT bombay developed a receiver chip to be used in smartphones. What is its name?

Answer: Dhruva

9. Which airport was recently given the status of International Airport?

Answer: Kushinagar Airport in Uttar Pradesh

10. When is International Day of the Seafarer observed?

Answer: 25th June

Please Comment Below