Important 5 July Current Affairs

So, before you go through these top ten Important 5 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: What is the name of the 2nd vaccine that has got approval for human trial?

1. When is International Day of Cooperatives celebrated?

Answer: 4th July

2. Who is going to buy 25% stake in Bharti Airtel’s data center business?

Answer: Carlyle Group for $235 million

3. What is the theme of International Day of Cooperative 2020?

Answer: Cooperatives for Climate Actio

4. Recently in which language All India Radio will broadcast its first ever magazine programme?

Answer: Sanskrit

Read Also: 4th July 2020 Current Affairs

5. The toolkit of Swachh Survekshan-2021 is launched by whom?

Answer: Housing and Urban Affairs minister Hardeep Singh Puri

6. Vladimir Putin, the President of Russia will remain in power until which year?

Answer: 2036

7. Recently, the Two-time Olympic badminton champion Lin Dan retired from the sport. He belonged to which country?

Answer: China

8. By how much the Indian economy will contract according to CARE ratings?

Answer: 6.4%

Please Comment Below