Important 4 July Current Affairs

So, before you go through these top ten Important 4 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Recently, which bank launched the “e-Kishan Dhan” App for farmers?

1. In July 2020, name the Prime Minister of France who resigned from his post?

Answer: Edouard Philippe

2. Which Indian Institute of Technology recently developed a classroom-to-home teaching setup “Mobile Masterjee”?

Answer: IIT Kanpur

Read More:  3rd July 2020 Current Affairs

3. Which program was recently launched by German tech firm SAP to help the MSMEs?

Answer: Global Bharat program

4. What is the name of the 2md vaccine that has got approval for human trial?

Answer: ZyCoV-D

5. Which state government has decided to give 3000 monthly stipend to junior lawyers for 2 years?

Answer: Tamil Nadu

6. In which animals G4 virus was found in China?

Answer: Pigs

7. How much is approved by the World Bank to Namane Gange Programme in India?

Read Also: 2 July Current Affairs 2020

Answer: $400 million

8. Which color dustbins are put by the Municipal Corporation of Indore to prevent the corona infection?

Answer: Yellow

9. Recently who received the 2020 Diana Award for humanitarian work?

Answer: Freya Thakral

10. Which state government has postponed the famous Shravani Mela 2020?

Answer: Jharkhand

Please Comment Below