Before you go through these top ten Important 8 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who won the Austrian Grand Prix 2020?

Important 8 July Current Affairs 2020

1. When is World Chocolate Day observed?

Answer: 7th July

2. Name the first state that has become to have 100% LPG connection?

Answer: Himachal Pradesh

3. What is the rank of India in the recently released Sustainable Development Goals index?

Answer: 117th

4. Recently Israel released a spy satellite. What is the name of the satellite?

Answer: Ofek 16

5. Recently, which digital payments bank launched the “Bhavishya” saving accounts?

Answer: Fino Payments Bank Limited

6. Recently which actor became the highest paid celebrity of instagram?

Answer: Dwayne Johnson (The Rock)

7. Who became the India’s 66th Chess Grandmaster?

Answer: G Akash

8. Which country recently launched “Digital Haat” platform for buying and selling of Animals for Eid-ul-Adha?

Answer: Bangladesh

9.  National Skill Development Corporation (NSDC) partnered with which company to offer digital skills?

Answer: Microsoft

10. Which state government launched the “SelfScan” app for scanning documents?

Answer: West Bengal

Please Comment Below