1 July Current Affairs 2020

0
93

Important 1 July Current Affairs

Before you go through these top ten 1 July Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Which Indian umpire is inducted in ICC Elite Panel?

1. When is National Doctor’s Day celebrated?

Answer: 1st July

2. Recently, who has been reelected as the President of Iceland?

Answer: Gudni Th. Johannesson

Read Also: 30th June Current Affairs 2020

3. When is Postal Worker Day celebrate?

Answer: 1st July

4. Which state government recently launched a portal “Skill Connect Forum”?

Answer: Karnataka

5. Recently Carl Reiner, a famous personality passed away. He belonged to which field?

Answer: Film Industry

6. When is National Chartered Accountants Day observed?

Answer: 1st July

7. India signed an agreement of 600 MW hydroelectric project with which country?

Answer: Bhutan

8. “My Home My School” scheme is launched by which state government?

Answer: Madhya Pradesh

9. Who was honoured with BET 2020 Humanitarian Award?

Answer: Beyonce

Read Also: 29th June Current Affairs 2020

10. “PLATINA”, the World’s largest plasma therapy testing program is started by which state?

Answer: Maharashtra

Please Comment Below