28 June Current Affairs 2020


Important 28 June Current Affairs

So, before you go through these top ten 28 June Current Affairs. Comment the Answer of the Question given below.

Question: Recently, which metro station was renamed to “Rainbow” to honor the transgender community?

Advertisements

1. Which state government has recently introduced the “Maha Parwana” plan to attract investments in the state?

Answer: Maharashtra

Read Also: 27 June Current Affairs 2020

2. Recently, after whose name, the US space agency, NASA has decided to rename its Headquarter?

Answer: Mary W. Jackson

3. Who is the greatest test batsman of India, according to the recent survey conducted by Wisdon India?

Answer: Rahul Dravid

4. Who launched a mobile application “Navi Lending” to provide instant loans?

Answer: Sachin Bansal

5. When is MSME Day observed?

Answer: 27th June

6. Which state government launched the Godhan Nyay Yojana?

Answer: Chhattisgarh

7. World Athletics has launched an online tool for tracking the qualification process for Tokyo Olympic Games. What is its name?

Answer: Road to Tokyo

8. Who will be the first chairman of thr Yoga University recently opened in Los Angeles?

Answer: Dr. H. R. Nagendra

Read Also: 26 June Current Affairs 2020

9. Recently, In June 2020, who launched the web portal of Garib Kalyan Rojgar Abhiyan?

Answer: It was launched by Minister of Rural Development, Narendra Singh Tomar.

10. Which State government has decided to launch Adarsh Police Station scheme from July 1, 2020?

Answer: Chhattisgarh

Hope you like this, please share with your friends.

Please Share:

Leave a comment