18 August Current Affairs 2020 PDF

So, before you go through these top ten 18 August Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: Which mobile company has decided to give 2500 mobile to Indian children for promoting online education?

For Answer: Click Here

Important 18 August Current Affairs 2020 Questions and Answers

1. Which Indian cricketer became the new brand Ambassador of Amritsar based startup eBikeGo?

Answer: Harbhajan Singh

2. Which government launched “YellowChain” e-commerce platform?

Answer: Nagaland

  • It was launched by CM of Nagaland Neiphiu Rio.

3. Which bank launched “Shaurya KGC Card”?

Answer: HDFC Bank

  • This is launched for the armed forces for providing short term and long agriculture loans.

4. Who recently announced “One Sun, One World, One Grid” plan?

Answer: PM Narendra Modi

5. Who became the new CEO of GoAir?

Answer: Kaushik Khona

6. Which state recently topped in the testing of COVID-19?

Answer: Uttar Pradesh

7. Recently, which e-commerce platform has launched an online pharmacy in India?

Answer: Amazon

8. Who won the Spanish Formula 1 Grand Prix of 2020?

Answer: Lewis Hamilton

9. Who became the new Director-General of Border Security Force (BSF)?

Answer: Rakesh Asthana

10. Which ministry launched the campaign “Ayush for Immunity”?

Answer: Ministry of AYUSH

Comment the Answer of-

What is the name of health mission launched by PM Narendra Modi on 74th Independence Day of India?

Read the Below Posts Also

18 August Current Affairs 2020 PDF

Hope you like these one liner top 10 Important 18 August Current Affairs 2020 Questions and Answers.

Please Comment Below