22 August Current Affairs 2020

So, before you go through these top ten 22 August Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: What is the rank of India in terms of Internet quality?

For Answer: Click Here

Important 22 August Current Affairs 2020 Questions and Answers

1. Who became the new PM of Equatorial Guinea?

Answer: Francisco Pascual Eyegue Obama Asue

  • He was actually reappointed as the Prime Minister of Equatorial Guinea.

2. Which tech giant recently launched “Kormo Jobs” App in India to provide jobs?

Answer: Google

3. Which state become the first to announce to offer jobs based on the marks of National Recruitment Agency?

Answer: Madhya Pradesh

  • NRA is a Tier-1 Common Entrance Test for all the non-technical jobs in the central level.

4. Which bank has recently launched “Green Deposit Programme”?

Answer: HDFC Bank

5. Who recently became the new Prime Minister of Trinidad and Tobago?

Answer: Keith Rowley

6. Which state is declared as the cleanest state of the country?

Answer: Chhattisgarh

  • The survey “Cleanliness Survey 2020” was organised by Union Housing and Urban Affairs Ministry.

7. The Atal tunnel will be inaugurated by PM Narendra Modi in which state?

Answer: Himachal Pradesh

8. Which state recently has set up post COVID-19 follow up clinic in the state?

Answer: Tamil Nadu

9. Recently, which game was launched by Union Minister of Health & Family Welfare on COVID-19?

Answer: The Corona Fighters

  • Union Minister of Health & Family Welfare: Dr. Harsh Vardhan

10. When is World Senior Citizen Day observed?

Answer: 21st August

Comment the Answer of-

Recently, how much loan the Asian Development Bank approved for India to build rapid transit system?

Read the Below Posts Also

22 August Current Affairs 2020 PDF Download

Hope you like these one liner top 10 Important 22 August Current Affairs 2020 Questions and Answers.

Please Comment Below