21 August Current Affairs 2020

So, before you go through these top ten 21 August Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: Recently, the government has approved to set up which agency for conducting Common Eligibility Test?

For Answer: Click Here

Top Ten 21 August Current Affairs 2020 Questions and Answers

1. Who became the new President of Dominican Republic?

Answer: Luis Rodolfo Abinader Corona

  • Capital: Santo Domingo
  • Currency: Dominican Peso

2. Recently, how much loan the Asian Development Bank approved for India to build rapid transit system?

Answer: USD 1 billion

3. Which bank has recently launched “loan against securities” scheme?

Answer: Yes Bank

4. Recently, which finance and insurance companies have joined hand to offer COVID-19 cover?

Answer: Muthoot Finance and Kotak Mahindra General Insurance

5. Who has become the new Managing Director of DBS Bank India?

Answer: Prashant Joshi

6. When is World Mosquito Day observed?

Answer: 20th August

7. Recently, which country’s President resigned amid a military coup?

Answer: Mali

  • Mali President Ibrahim Boubacar Kati

8. What is the rank of India in terms of Internet quality?

Answer: 79

  • As per Digital Quality of Life Index 2020 among 85 nations.

9. Which automobile company has partnered with IIM Bangalore to help the new startups?

Answer: Maruti Suzuki

10. When is International Day of Remembrance and Tribute to the Victims of Terrorism observed?

Answer: 21st August

Comment the Answer of-

When is World Photography Day Observed?

Read the Below Posts Also

21 August Current Affairs 2020 PDF

Hope you like these one liner top 10 Important 21 August Current Affairs 2020 Questions and Answers.

Please Comment Below