23 September Current Affairs 2020

Before we jump into the top important One-liner 23 September Current Affairs 2020, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Recently, which Indian state announced to set up the country’s largest film city?

For Answer => Click Here23 September Current Affairs 2020

Top Ten 23 September Current Affairs 2020

1. Recently which bank introduced the video KYC facility?

Answer: HDFC Bank

2. When is World Rhino Day observed?

Answer: 22 September

3. Recently which state announced to give Rs. 10000 honor fund to the farmers?

Answer: Madhya Pradesh

4. Recently who won the Men’s Singles Italian Tennis Tournament?

Answer: Novak Djokovic

5. Who chaired the Arogya Manthan 20. Meeting?

Answer: Dr. Harsh Vardhan

6. Who is the author of the book “Kitchens of Gratitude”?

Answer: Chef Vikas Khanna

7. When is the International Day of Sign Languages celebrated?

Answer: 23 September

  • Theme: Sign Languages are for Everyone

8. Recently in which state “Ghar Tak Fibre” scheme is launched?

Answer: Bihar

The scheme was announced by PM Narendra Modi

9. Who is appointed as the advisor of the IMF Executive Director?

Answer: Simanchala Dash

The headquarters of IMF is in Washington D.C., USA.

10. Who is the author of the book “Voices of Dissent”?

Answer: Romila Thapar

The book “Voices of Dissent” will be published by Penguin Random House India and Seagull Books.

You may also like to Read the Below Posts:

23 September Current Affairs 2020 PDF Download

So, We hope you like these important top One-Liner of 23 September Current Affairs 2020. If you have any suggestions, please do comment below.

I hope you loved these Important One Liner 23 September Current Affairs 2020 and the important detailed explanations.

“Sharing is caring”. So, share the post too.

Please Comment Below