Important 28 August Current Affairs 2020

So, before you go through some of these important top 28 August Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: Recently, which e-commerce company has decided to completely go for electric vehicles by 2030?

For Answer: Click Here

28 August Current Affairs 2020

1. Which state recently got first rank in the Niti Ayog’s Export Preparedness Index 2020?

Answer: Gujarat

2. Which health group is appointed as the testing agency for the upcoming Indian Premier League in UAE?

Answer: VPS Healthcare

3.Who recently won gold for India in the Mental Calculation World Championship?

Answer: Neelakanta Bhanu Prakash won the title “World’s Fastest Human Calculator”.

4. Who is the author(s) of the book titled “Cricket Drona“?

Answer: Jatin Pranjpe and Anand Vasu

Buy this Book

  •  The book is about Vasudev Jagannath Paranjpe, a renowned coach.

5. Which bank will use the satellite data to assess farmers’ credit?

Answer: ICICI

6. Which sate topped the list in giving loans to women under MUDRA scheme?

Answer: Tamil Nadu

7. Who is the author of the book “Delhi Riots 2020: the Untold Story”?

Answer: Prerna Malhotra, Monika Arora, and Sonali Chitalkar

8. What is the name of the new Health and Wellness service launched by Amazon?

Answer: Amazon Halo

9. Recently, which cricketer became the first to take 500 wickets in T20s?

Answer: Dwayne Bravo

10. Which university recently set-up a Space Innovation-cum-Incubation Centre with ISRO?

Answer: Veer Surendra Sai University of Technology

Comment the Answer of this Question Also-

Question: In which Railway Station, recently a Baggage Sanitization and Wrapping machine is installed?

Read the Below Posts Also

28 August Current Affairs 2020 PDF Download

So, We hope you like these important top 28 August Current Affairs 2020. If you have any suggestion, please do comment below.

Please Comment Below