Important 27 August Current Affairs 2020

So, before you go through these top ten 27 August Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: Who became the UEFA 2020 winner?

For Answer: Click Here

27 August Current Affairs 2020 Questions and Answers

1. Recently, which cricketer became the first fast bowler to take 600 test wickets?

Answer: James Anderson (England)

2. The world’s longest bus trip from Delhi to which city will be started soon?

Answer: London

3. When is Women’s Equality Day observed?

Answer: 26th August

4. In which state JSW steel will invest 1 lakh crore in the next 10 years?

Answer: Odisha

5.  Recently, which e-commerce company has decided to completely go for electric vehicles by 2030?

Answer: Flipkart

6. In which Railway Station, recently a Baggage Sanitization and Wrapping machine is installed?

Answer: Ahmadabad Railway Station

7. Which state recently has launched a NRI unified portal?

Answer: Uttar Pradesh

8. Which table tennis star recently took retirement from the game?

Answer: Poulomi Ghatak

  • She was a 7 times national champion

9. Recently which continent was declared polio free by the WHO?

Answer: Africa

10. Name the DRDO chief who got 2 year extension as the chairman?

Answer: G Satheesh Reddy

Comment the Answer of-

Who recently launched the mobile app “Harith Path”?

Read the Below Posts Also

27 August Current Affairs 2020 PDF Download

So, We hope you like these one liners top 10 Important 27 August Current Affairs 2020 Questions and Answers.

Please Comment Below