Important 31 August Current Affairs 2020

So, before you go through some of these important top 31 August Current Affairs, Comment the Answer of the Question given below.

Question: Which health group is appointed as the testing agency for the upcoming Indian Premier League in UAE?

For Answer: Click Here

31 August Current Affairs 2020

1. Which country plans to host BRICS games in the year 2021?

Answer: India

  • BRICS: A group of five major emerging countries – Brazil, Russia, India, China and South Africa.

For More Details: Click Here

2. When is the international small industry day is observed?

Answer: 30th August

3. Recently which bank was awarded with Brandon Human Capital Management Excellence Award 2020?

Answer:  State Bank of India (SBI)

4. Which state/UT launched the Major Dhyan Chand Vijaypath scheme?

Answer: Uttar Pradesh

5. Who has been named the official partner of IPL?

Answer: Unacademy

6. When is National Sports Day observed in India?

Answer: 29th August

7. Which ministry recently launched a startup challenge named “Chunauti”?

Answer: Ministry for Electronics and Information Technology

  • It was launched Shri Ravi Shankar Prasad, to boost the startup.

8. Name the CEO of TikTok, a video mobile App, who recently resigned from his post?

Answer: Kevin Mayer

  • TikTok was founded in 2012 by Zhang Yiming

9. When is International Day against Nuclear Tests observed?

Answer: 29th August

10. What was the name of actor who played the famous role of Black Panther passed away due to cancer?

Answer: Chadwick Boseman

Comment the Answer of this Question Also-

Question: What is the name of the new Health and Wellness service launched by Amazon?

Read the Below Posts Also

31 August Current Affairs 2020 PDF Download

So, We hope you like these important top 31 August Current Affairs 2020. If you have any suggestion, please do comment below.

Please Comment Below