25 September Current Affairs 2020

Before we jump into the top important One-liner 25 September Current Affairs 2020, Comment the Answer of the Question given below.

Revision Question: Who became the new administrator of PMC Bank?

For Answer => Click Here25 September Current Affairs 2020

Top Ten 25 September Current Affairs 2020

1. Who has been appointed as the Brand Ambassador of Acer India?

Answer: Sonu Sood

  • The Headquarters of Acer India is in Bengaluru.

2. Which bank has recently launched “SafePay” contactless payment facility?

HDFC first Bank

3. Which state government has recently launched “Mukhyamantrir Grammya Paribahan Achoni Yojana” scheme?

Answer: Assam

4. When is the World Pharmacist Day observed?

Answer: 25th September

5. Recently, Dean Jones passed away due to a heart attack, he belonged to which field?

Answer: Sports (Cricket)

  • He was a former Australian Cricketer.

6. Who recently launched the ‘Fit India Age Appropriate Fitness Protocols”?

Answer: Narendra Modi

7. When is World Maritime Day observed globally?

Answer: 24th September

  • The theme of 2020 World Maritime Day is “Sustainable Shipping for Sustainable Earth”.

8. When will the 51st International Film Festival of India be held?

Answer: 16th to 24th January 2021

  • The 51st IFFI will be held in Goa from 16th January to 24th January 2021.

9. Recently which company decided to leave India or discontinue its sales and manufacturing operations in India?

Answer: Harley-Davidson

10. What is the rank of India in the recently released World Risk Index 2020?

Answer: 89

  • The rank is among 181 countries.

You may also like to Read the Below Posts:

25 September Current Affairs 2020 PDF Download

So, We hope you like these important top One-Liner of 25 September Current Affairs 2020. If you have any suggestions, please do comment below.

I hope you loved these Important One Liner 25 September Current Affairs 2020 and the important detailed explanations.

“Sharing is caring”. So, share the post too.

Please Comment Below